As Ringen

Omdat het soort sieraden dat u normaal gesproken draagt van belang is, zult u bij de urnshop een ruime keuze uit verschillende sieraden vinden waarin u een klein beetje as van uw overleden dierbare in kunt bewaren. Als u bijvoorbeeld altijd een ring draagt dan zijn as ringen wellicht een heel goede optie als u een dierbare mocht verliezen.

Bij het uitkiezen van assieraden zijn asringen niet alleen voorbehouden aan mensen die hun geliefde verloren hebben. Toch is het natuurlijk wellicht een ultieme manier om een geliefde die is overleden op een waardige en tastbare wijze te herinneren. U hebt immers op enig moment in het verleden eeuwige trouw beloofd en als teken van uw liefde voor de ander ringen met elkaar uitgewisseld. Als dan helaas uw geliefde komt te overlijden dan is een ring met as als vervanging van uw trouwring wel een hele mooie wijze om uw liefde toch trouw te blijven tot het moment dat u het verlies een plekje heeft gegeven en wellicht ook nog daarna. Dit is natuurlijk slechts één mogelijkheid waar as ringen heel goed toe pasbaar zijn want er zijn er natuurlijk veel meer situaties waar ringen een goede oplossing vormen. U kunt bij het assieraden kopen natuurlijk uit heel veel verschillende sieraden kiezen maar als u vaak een ring draagt en weinig andere sieraden, of juist een bepaalde set sieraden draagt die goed bij elkaar passen, dan is een assieraad ring een goede oplossing om er bij te dragen als u nog geen ring hebt of juist als aanvulling op andere sieraden.

Omdat er natuurlijk heel veel verschillende mensen zijn die ook allemaal zo hun eigen verschillende wensen hebben, zullen ook as ringen in veel verschillende soorten en maten en van verschillende materialen gemaakt worden. Uiteraard zijn de meest voorkomende materialen goud of zilver en dit komt natuurlijk omdat dit bij normale sieraden en dus ook ringen ook zo is. Waar hier boven gewag gemaakt werd van een ring voor een beetje as van uw overleden geliefde, zal het meestal gaan om een gouden ring maar als u een zilver ring als assieraad wilt hebben is dat natuurlijk geen enkel probleem. Zoals altijd is de keuze geheel aan u, daarom zal een urnshop u voldoende mogelijkheden aanbieden om het assieraad van uw keuze te vinden. Indien u bij het uitzoeken volgens de juiste werking assieraden ring modellen uit wilt gaan zoeken, zult u natuurlijk eerst een onderscheid willen maken tussen ringen voor dames en ringen voor heren. Ook dit is natuurlijk geen wet van meden en perzen en als u het andersom wilt doen dan kunt u dat natuurlijk zelf uitmaken. Toch zullen de zogenaamde zegel ringen over het algemeen alleen door mannen gedragen worden. Om deze as ringen te vullen zul u een klein beetje as onder het ingelegde materiaal aan moeten brengen. Dit materiaal bestaat veelal uit sommige soorten edelsteen of mineraal die na het vullen voorzichtig op de plek gelijmd dient te worden. Een zegel ring met as is op deze manier niet van andere zegelringen te onderscheiden maar zal voor u een onbeschrijfelijke waarde hebben.

De speciale ringen voor dames zullen vaak in veel meer verschillende uitvoeringen voorkomen omdat dit ook zo is bij normale ringen en andere sieraden. Toch zult u bij de as ringen voor dames ook vaak een basis van goud of zilver tegen komen waarin dan een steentje gelegd is. Dit steentje zal in dit geval ook los geleverd worden zodat u een klein beetje as in de ruimte onder het steentje aan kan brengen, waarna u het steentje voorzichtig op de plek lijmt. Een ring als assieraad kan natuurlijk ook andere vormen hebben waarbij ook andere manieren zijn bedacht om de as in de ring te stoppen en de as ruimte af te sluiten. Wat echter universeel is voor alle asringen die voor zowel dames als heren gemaakt worden, is dat u de juiste maat moet bestellen. Omdat niet iedereen even dikke vingers heeft zullen er meerdere maten beschikbaar zijn en hierbij moet u er wel op letten dat een maat die u een aantal jaar geleden had niet altijd hetzelfde hoeft te zijn. Het is in dit geval altijd verstandig om de juiste maat voor uw assieraad ring op te laten meten bij een juwelier omdat zij daar speciale pasringen voor hebben. Zodra u weet welke maat u hebt en welke ring uw voorkeur heeft zal een bezoekje aan een online urnshop u snel bij de goedkope assieraden ring modellen laten vinden die aan uw wensen voldoen.